Surfskate

Concrete waves waar je heerlijk op kan surfen en die je doen focussen op hier en nu. Een passie die ik graag doorgeef aan jong en oud.

Surfskaten geeft je een heerlijk surfgevoel. Door te pompen - door ritmisch kracht en energie over te brengen op je surfskate deck - krijg je steeds meer snelheid. Het juiste ritme en het technisch indraaien van bovenlichaam en heup zijn curciaal. Surfskaten kan eigenlijk overal. In een skatepark of op een mooie gladde asfalt.  Ideaal zijn kleine downhill wegen waar je perfect back en frontside bochten kan oefenen.

Een surfskateboard is ideaal om je surf en snowboard technieken te oefenen. 

Dit board heeft een aangepaste voorste truck waardoor het aan de voorkant een stuk wendbaarder is. Je kan hierdoor je techniek, lichaam en balans klaarstomen en genieten van het surfgevoel, maar dan op de straat. 

Een all round training dus die er bovendien ook gewoon cool uit ziet.

Dat wil ik ook

Let's skate

Een surfskate is ook een milieuvriendelijk, leuk en stijlvol vervoermiddel. 

Kriebelt het bij jou om het ook eens te proberen? Wil je een beetje hulp bij de eerste stappen op je board? 

Ik geef graag mijn passie door in een initiatieles surfskaten. Je leert pompen (de techniek om je board verder te bewegen), stoppen, draaien, …

Samen als gezin of koppel iets nieuws proberen? Even uit je comfortzone komen? En dan die big smile na je eerste meters pumpen of je eerste geslaagde bottom turn. 

Ik zorg voor de boards en neem tijdens de les een paar leuke foto’s zodat je nog vaak kan terugblikken op deze toffe ervaring. 

Let's ride those concrete waves together. 

info@waves-catchinglife.be
0496/61 94 23
Bel 128, Geel